Serata de Crăciun

Încă de la înființare, ASID a încercat să atingă cât mai multe domenii de activitate pentru un ONG. Astfel, dincolo de palierele educative și de tineret, ASID are și o latură socială.

Serata de Crăciun este un proiect caritabil desfășurat pentru copiii din diferite centre de plasament din București, a căror realitate este una lipsită de sprijinul material al familiei. Scopul proiectului caritabil este de a oferi celor mici bucurie și de a transforma perioada sărbătorilor de iarnă a acestor copii ȋn momente de fericire. Timp de aproximativ o lună de zile, ASID organizează o serie de evenimente menite să colecteze donații pentru micii noștri colindători.

Primul eveniment din cadrul Seratei de Crăciun este, de obicei, Standul produselor handmade și prăjiturilor homemade, care se întinde pe toată perioada proiectului. Studenții și profesorii Facultății se pot bucura de ceai cald, ciocolată caldă și prăjituri făcute în casă, în schimbul unei donații care va contribui la cadourile pentru cei mici. Acest proiect nu ar fi posibil fără ajutorul diferiților sponsori care acceptă să ia parte la această inițiativă și donează diverse obiecte, care sunt apoi vândute în cadrul unei licitații, aceasta fiind un alt eveniment care face parte din amplul proiect Serata de Crăciun. Organizăm și o petrecere cu intrare pe bază tot de donație, care îi reunește în fiecare an pe studenții Facultății noastre.

Dincolo de toate aceste momente, venirea celor mici la Facultatea de Istorie pentru a ne colinda și a primi cadouri  și bucuria de pe fețele lor încununează toată munca noastră de o lună și reprezintă esența Seratei de Crăciun.

iiiiiii

eeeeee

ccccccc