Dezbate-ți studenția!

”Dezbate-ți studenția” este un proiect derulat în colaborare cu Primăria Municipiului București, aflat abia la prima sa ediție. În urma organizării mai multor proiecte și a colaborării cu alte asociații studențești din București și din țară, am identificat necesitatea studenților de a dobândi mai multe abilități practice, care îi vor ajuta în integrarea pe piața muncii.

Pentru că noi, cei din echipa ASID, suntem ”studenți pentru studenți” și ne dorim să răspundem nevoilor voastre, am inițiat următoarele activități de formare: Public Speaking, Gestionare a emoțiilor și Comunicare non-verbală, Debate și Advocacy, Leadership. Pe lângă acestea, proiectul își propune să asigure înțelegerea și asumarea identității locale, regionale, naționale sau universale pentru o mai bună comunicare interculturală, pentru înțelegerea contextului geo-politic actual, drept urmare, am propus câteva grupuri de discuție, care vor constitui cadrul pentru îmbunătățirea acestor aspecte:  „Cetățenia activă” sau „Modele de lideri”.

Abilitățile însușite pe parcursul trainingurilor și workshopurilor vor fi puse în aplicare în cadrul a două sesiuni de dezbateri, având ca teme „Studenții  în societatea românească actuală: promotori ai democrației sau actori pasivi” şi „Student Român. Student European”.

 

dfvdf

gfg

cx

ggg