intro tothe ideas ofurban planning

„EU’s future in debate”

Asociația Studenților la Istorie „Dacia” organizează, în perioada 15-16 mai 2017, prima ediție a proiectului „EU’s future in debate”, prin care ne propunem să familiarizăm tinerii studenți cu valorile europene prin dezbaterea unor probleme actuale ale Uniunii. Proiectul este realizat în parteneriat cu Parlamentul European, Biroul de Informare în România și cu sprijinul partenerilor lor, Group of the European Youth for Change (GEYC) și Asociația Pro Democrația și face parte din amplul proiect „Promotori pentru democrație europeană”.

Dezbaterile se vor axa pe teme diverse și actuale ce privesc Uniunea Europeană și se adresează tuturor studenților interesați să afle într-un cadru diferit provocările la care este supusă construcția europeană. Participarea la dezbateri va fi recunoscută printr-un atestat.

Proiectul va debuta cu o conferință cu tema „UE- Perspective către viitor”, prin care ne propunem să cunoaștem și să înțelegem principalele provocări de ordin politic, social, economic și de securitate cu care Uniunea Europeană se confruntă în prezent și discutarea posibilelor scenarii spre care țările membre se îndreaptă.

Conferința va avea loc luni, 15 mai 2017, iar sesiunile de dezbateri se vor desfășura marți, 16 mai 2017, la sediul Facultății de Istorie.

Înscrierea la dezbateri se realizează completând formularul disponibil aici.

 

Ne vedem la dezbateri! #DemosPromotori