16711562_1245050775590591_8305536608192684506_n

BuzzCamp – Game of Professions!

Cum ar fi  să uiți de emoțiile primei întâlniri cu angajatorii preferați printr-un concept care îți permite să te joci mai mult decât în edițiile anterioare ale proiectului. Dacă te numeri printre tinerii ambițioși, care își caută un loc de muncă într-una din cele mai îndrăgite companii din România, BuzzCamp te așteaptă la ediția BuzzCamp – Game of Professions!

Regulile sunt simple: înscrie-te la eveniment, lasă emoțiile acasă, alege-ți angajatorul preferat dintre cei prezenți la eveniment și convinge-l că meriți o poziție în compania sa! Iar BuzzCamp îți pune la dispoziție cadrul perfect pentru un melanj de dezvoltare profesională și personală: conferințe, workshopuri, speakeri motivaționali și cei mai doriți angajatori din România. Până în momentul de față, printre companiile care și-au anunțat prezența la jocurile carierei de la BuzzCamp 17 se numără și:

În București, între 14 și 15 martie: Heidelbergcement, HPE, Accenture, EvoMag, Telus, ECDL, Aqua Carpatica, BRD, P&G, Engie;

În Iași, pe 21 martie: Heidelbergcement, Accenture, EvoMag, EY, BRD, Enel;

În Cluj, pe 28 martie: EvoMag, EY, BRD, Vodafone, Siemens;

În Timișoara, pe 30 martie: Accenture, EvoMag, EY;

În Craiova, pe 4 aprilie: EvoMag, Telus, Vodafone, Engie;

În Brașov, pe 6 aprilie: EvoMag, BRD, Vodafone, Engie;

În Sibiu, pe 25 aprilie: EvoMag, BRD, Kuka;

În Constanța, pe 27 aprilie: EvoMag, Engie, Enel.

Înscrie-te gratuit aici și cei de la BuzzCamp îți păstrează un loc în primul rând la preview-ul viitorului tău profesional! Dacă în lista de mai sus regăsești câteva companii în care ți-ai dori să lucrezi, s-ar putea ca reprezentanții acestor companii să-ți dea posibilitatea să treci la nivelul următor al jocului angajării, adică să te invite la un interviu individual și să-ți ofere poziția mult visată.

De asemenea, nu uita să verifici actualizările de pe website-ul oficial, deoarece lista companiilor participante la BuzzCamp 17 nu este încă finală. Vino la conferințele și workshopurile BuzzCamp, pentru a învăța regulile jocului Game of Professions de la cei mai buni!

Let the games begin!