Povestiri despre studenți și societate cu Neagu Djuvara

Te-ai întrebat vreodată ce diferenţe există între studenţii de astăzi şi cei de ieri? Care a fost primul tău gând când ai aflat că eşti student? Ce modele îţi călăuzesc paşii în dezvoltarea personală şi profesională? Cum crezi că eşti reprezentat în societatea secolului XXI? Te simţi precum Tezeu în căutarea capătului firului Ariadnei? Acestea sunt doar câteva dintre întrebările fireşti, pe care orice tânăr student ca tine le are în minte.

Dacă vrei să şi găseşti răspunsurile la ele sau doar să iei parte la o discuţie pentru minte şi suflet, Uniunea Studenţilor din România, cu sprijinul Asociației Studenților la Istorie ”DACIA” și al Asociaţiei Studenţilor în Drept, în cadrul Unifest 2012, ediţia a XI-a te invită marţi, 20 noiembrie, ora 17:00, în Aula Magna, Facultatea de Drept, la conferinţa “Povestiri despre studenţi şi societate”, în compania distinsului profesor Neagu Djuvara.

Intrarea se face pe bază de invitație care se ridică de la sediul USR, începând de luni, 19 noiembrie (Casa de Cultură a Studenților, Calea Plevnei nr 61. etaj 1, camera 9 – 10). sau luni între orele 10-17 și marti între orele 10-15 de la standul din fața Aulei Magna, etaj 1, Facultatea de Drept. Studenții facultăților de Istorie și de Drept pot intra pe baza carnetului de student.