Conferinţa Naţională „Educaţia azi” la Universitatea din Bucureşti

Departamentul pentru Pregătirea Personalului Didactic, Universitatea din Bucureşti, organizează în data de 4 iunie 2010 a treia ediţie a Conferinţei Naţionale Educaţia azi.

Obiectivele acestei conferinţe sunt creşterea calităţii actului educaţional, realizarea unui context dialogal şi de dezbateri pe tema educaţiei, cât şi menţinerea interesului comunităţii academice faţă de pregătirea personalului didactic.

În acest sens, Conferinţa Naţională Educaţia azi cuprinde cinci secţiuni tematice: Psihologia educaţiei, Pedagogie, Metodica/Didactica specialităţii şi Practica pedagogică. Lucrările se vor redacta în limba engleză (maxim 6 pagini, Times New Roman, 12, prefaţate de un rezumat şi de o scurtă prezentare a autorului). În cadrul Conferinţei se va desfăşura şi a patra Masă rotundă a Colegiului Departamentelor pentru Pregătirea Personalului Didactic (format din Directorii DPPD).

Taxa de participare la conferinţă este de 85 RON. Toate costurile implicate (transport, cazare) revin participanţilor. Confirmările privind participarea, precum şi rezumatul lucrării sunt aşteptate până la data de 1 mai 2010 pe adresa: conferintadppd@yahoo.com Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , urmând ca lucrarea în extenso să fie trimisă la adresa email conferintadppd@yahoo.com Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza până la data de 15 mai 2010.

Articol preluat de pe MediaUB.