RIUF 2010

RIUF (Romanian International University Fair) si RIMME (Romanian International Master & Mba Exhibition) ofera tinerilor romani ocazia de se informa cu privire la studiile in strainatate si de a dialoga cu reprezentantii universitatilor internationale prezente la cele doua evenimente.

Cea de-a sasea editie a RIUF va avea loc in Bucuresti pe 13 si 14 Martie la Sala Palatului, in Timisoara pe 16 Martie la Hotel Timisoara, in Iasi pe 18 Martie la Hotel Unirea. Cea de-a doua editie a RIMME va avea loc pe 11 martie in Bucuresti la Hotel Intercontinental.

Evenimentele organizate de Grupul EDUCATIVA ofera tinerilor romani acces la o varietate larga de programe de studii internationale, materiale si servicii de consiliere educationala, burse private si guvernamentale, prezentari si seminarii interactive, cursuri de limbi straine, si multe alte oportunitati oferite de partenerii evenimentului. RIUF este dedicat elevilor de liceu si studentilor interesati de accesul sau transferul la programe de studii universitare, iar RIMME ofera tinerilor profesionisti si studentilor in ani terminali oportunitatea de a analiza si compara programe de master, MBA si doctorat.

Mai multe detalii aici.