ASID pentru tine!

Student la Istorie. Stii la fel de bine ca a fi student la Istorie are ceva deosebit. Poate e spiritul boem al pasiunii pentru istorie, poate e nebunia pe care ti-o reproseaza ceilalti atunci cand iti pune intrebarea-cliseu, urmata de o grimasa: „Hmm, si ce faci cu istoria?”. Sau poate e atmosfera aceea specifica de la cursuri sau seminarii, placerea dezbaterilor dintre tine si colegi, pasiunea ta ca poti veni cu ceva nou – cu o alta interpretare, cu o alta viziune. Poate e speranta si mandria ca poti descoperi alte lumi, ingropate in uitari, credinta ca poti face o lume mai buna, fie si prin politica :). Sau poate e convingerea ca nici o alta facultate nu iti poate oferi o baza mai solida decat Istoria. Profesional si personal.

Istoria esti tu. Acesta este si titlul unei campanii pe care ASID o incepe odata cu relansarea site-ului asociatiei. Pasionati in a istorisi totul, vrem sa facem o istorie a studentului la … Istorie. Poveste-ne ce face Istoria, ca facultate, mai speciala ca alte facultati, ce vise aveai cand erai boboc, care sunt oamenii care te-au marcat – colegi deveniti prieteni, profesori deveniti mentori. Povesteste-ne dezamagirile tale despre cursuri sau oameni pe care i-ai intalnit in facultate, despre noptile albe de pe santier, despre tot ce crezi ca poate intra in Istoria Studentului la Istorie (mai multe detalii aici).

Vorbeam despre relansarea site-ului ASID. Vrem sa fie un site pentru studentul nostru activ, care vrea sa se implice in multe proiecte, studentul care citeste, care isi pune probleme, care crede in formare si dezvoltare personala si profesionala.  Vrem sa creem prin site-ul ASID centrul vietii tale de student – informatii despre tot ce trebuie sa stii despre facultate, cursuri, seminarii, despre discutiile din pauze, dezbaterile de la cercurile studentesti, evenimentele organizate de ASID, proiectele pentru studenti si tineri, conferinte, cursuri, voluntariat, traininguri, lansari de carte.

ASID promoveaza studentul activ –  scrie-ne despre tine, despre ce te face deosebit in facultate, despre evenimentele la care mergi, despre ce te pasioneaza, ce te motiveaza. Scrie un editorial, daca vrei sa transmiti un mesaj comunitatii noastre.   (office@asid-ub.ro)

E site-ul tau. Te asteptam cu drag,

Simona Barbu,

PR ASID, simona.barbu@asid-ub.ro

master II, Politica si societate in secolul XX

Comments are closed.