European Education Fair, Bucuresti

La sfarsitul acestei saptamani esti asteptat la European Education Fair la doua zile pline de targ. Delegatii ale unora dintre cele mai reputate scoli si universitati europene vin la Bucuresti si Cluj pentru a discuta direct cu potentialii lor aplicanti. Fii si tu unul dintre ei, documenteaza-te direct de la sursa, vezi ce oportunitati de studiu sunt oferite studentilor romani.

Cand: 20 – 21 februarie, 2010
Unde: Hotel Athenee Palace Hilton

Pentru vizitatorii acestui targ, organizatorii pregatesc prezentari conexe si ateliere interactive in cadrul carora studentii romani si reprezentantii universitatilor europene vor avea ocazia sa examineze impreuna posibilitati si modalitati de colaborare. Participarea este gratuita, iar inscrierile se fac pe site-ul evenimentului (www.eef.ro). Cei mai norocosi dintre participantii inscrisi la eveniment se vor alege cu premii insemnate din partea IEC.
Initiatoarea acestui eveniment, IEC – International Education Center (www.iec.ro), este o organizatie membra Edvisory, o retea de companii si organizatii internationale active in domeniul educational. IEC promoveaza mobilitatea educationala pentru elevii si studentii din Romania, Bulgaria, Republica Moldova si Macedonia, desfasurand programe de plasament liceal si universitar.

Sursa: http://startub.unibuc.ro/