Studenti – CAZARE ALTERNATIVA

Departamentul Servicii pentru Studenti din cadrul Universitatii din Bucuresti, deruleaza in perioada 25 septembrie – 15 octombrie 2009 programul „Studenti – CAZARE ALTERNATIVA„, program adresat studentilor U.B. Proiectul vizeaza centralizarea ofertelor de cazare din partea proprietarilor particulari de imobile si initierea serviciului de intermediere intre studenti si proprietari. Serviciul vine in sprijinirea studentilor punandu-le la dispozitie o baza de date cu oferte de cazare in imobile particulare (garsoniera, apartament, gazda).

Spre deosebire de anii anteriori, in 2009, Departamentul Servicii pentru Studenti a primit oferte ale unor camine particulare care pun la dispozitie studentilor UB peste 400 de locuri de cazare.
Pentru a beneficia de informatiile centralizate de DDS, studentii trebuie sa completeze o fisa de solicitare, la sediul mentionat mai jos.
Informatii suplimentare pot fi obtinute la telefon 317.05.27, 315.80.93 sau direct de la sediul DDS: Bd. Mihail Kogalniceanu, nr. 36-46, camin „Mihail Kogalniceanu” , corp C, etaj 2, camera 202, sector 5, Bucuresti.